Zonnepanelen kopen inclusief installatie? Onze adviseurs helpen je graag. 

  • Gratis advies gesprek op locatie
  • Services op maat gemaakt
  • Gekwalificeerde installateurs
  • Snelle installatie

Zonne-energie is de juiste keuze voor wie geld op zijn of haar energierekening wil besparen én wil bijdragen aan een beter milieu. U wekt energie op doormiddel van dag- en zonlicht. Deze energie gebruikt u vervolgens in huis.

Het is een duurzame mogelijkheid om uw energiekosten te laten dalen. Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat uw woning in waarde stijgt, want een energiezuinige woning is immers aantrekkelijker voor kopers.

Wilt u uw woning verduurzamen? Daarvoor bent u bij Solar Services Hof van Twente aan het juiste adres!

Bespaar op uw energierekening

Uw energiekosten dalen per maand, want u wekt nu voor een deel (of helemaal) uw eigen stroom op.

Zonnepanelen Qcells op schuur.
Duurzame investering

Zonnepanelen is een duurzame investering. Met panelen op uw dak wekt u uw eigen groene stroom op.

Woning Markelo Zonnepanelen
Waardeverhoging van uw huis

Investeren in zonnepanelen draagt bij aan een beter energielabel voor uw huis, waardoor de waarde zal stijgen.

Offerte aanvragen

0 of 1000

Ik wil besparen op mijn energie kosten!

* Meer dan 500 klanten gingen u voor! 

Wat onze klanten zeggen

Arjan Beld
Arjan Beld
2023-12-21
Topbedrijf
Mark Beusink
Mark Beusink
2023-11-10
Heldere communicatie, nette prijzen en vakkundig gemonteerd. Aanrader!
Danielle
Danielle
2023-10-22
Professioneel en net bedrijf, maar de service is echt bovenaards goed! Ontzettend behulpzaam en goed advies. Blij met onze zonnepanelen en warmtepomp.
Margaretha Varwijk
Margaretha Varwijk
2023-06-11
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.Nette montage, monteurs luisteren ook naar de wens van de klant. Komen afspraak na. Ook na het plaatsen goede service. Ik had de omvormer kapot na een jaar en werd direct opgepakt,en werd ook direct een nieuwe geplaatst, top bedrijf echt een aanrader. Vooral luc bedankt.
Caroline Kuijpers
Caroline Kuijpers
2023-03-17
Snelle service.. strakke afspraken.. gewoon top!
Mark Brouwer
Mark Brouwer
2022-12-07
Hier ook een tevreden klant van Solar service hof van Twente. Na vele offertes gehad te hebben van andere aanbieders toch gekozen voor Solar service hof van Twente. Onlangs 15 panelen laten plaatsen. Werken snel en netjes. Gezellig team👌🏼
Jelmer Vorselman
Jelmer Vorselman
2022-11-24
graag wil ik je laten weten wat het succes is van onze zonnepanelen en de warmtepomp. Je hebt bij ons, Lijsterweg 61 in Hengelo, eerst in 2020 zonnepanelen gelegd en vervolgens in 2021 de hybride warmtepomp geplaatst. De 12 zonnepanelen die we hebben doen nu 3 jaar hun werk. In 2020 was het 4.13 MWh, 2021 3.95 MWh en is 2022 4.46 MWh. Al met al hele nette scores, Maar nog boeiender zijn de afgelopen twee jaar 1 jaar met warmtepomp, en 1 jaar zonder warmtepomp. In 2021 gebruikten we -1032kWh en 1509 m3 gas. In 2022 gebruikten we 776 kwh en 362m3 gas Kortom, de winst is echt bizar goed verlopen. Erg tevreden met de warmtepomp. Jammer dat we een klein beetje stroom te kort komen, maar wellicht dat we daar nog wat aan gaan doen.
Mirjam van Dijk
Mirjam van Dijk
2022-11-10
Goede service. Duidelijke informatie. Reageren snel op vragen. Prettige medewerkers, zowel in het offertetraject als bij de installatie.

Onze merken

Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeften heeft. Daarom werken wij met verschillende merken. Echter zijn al onze merken van hoogstaande kwaliteit. Bekijk het pdf. bestand voor meer informatie. 

Merken omvormers


Merken montage


Ik heb interesse in zonnepanelen