Airco's

Het gewenste klimaat met de juiste temperatuur en de gewenste luchtvochtigheid realiseren door middel van airconditioning!

Wij van Solar Services Hof van Twente kunnen uw gewenste airco systeem installeren in elke denkbare situatie, bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of zolderkamer. Door onze gecertificeerde installatie service kunt snel en probleemloos door één van onze vakkundige monteurs uw airco thuis laten installeren. Na installatie moet de airco in gebruik gesteld worden. Wanneer dit voltooid is kunt u jarenlang genieten van een aangenaam klimaat. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand!

Mitsubishi Heavy Duty
Goedkoper in gebruik

Een airco werkt op elektriciteit in plaats van op gas en is daarom goedkoper in gebruik.

Mitsubishi Heavy Duty
Zowel koelen als verwarmen

In onze airco’s zit een warmtepomp waarmee warmte uit de buitenlucht onttrokken kan worden.

Mitsubishi Heavy Duty
Fluisterstille airco

Wij installeren alleen de beste producten en daarom kunt u zeker zijn van een fluisterstille airco.

Wat onze klanten zeggen


Ongevraagd, maar daarom zeker niet minder gewenst, wordt er door Solar Hof van Twente nog even nagedacht over het aanleggen van internet naar de schuur voor de panelen. Op de vraag van mij 'stuur nog een extra tikkie voor het werk en de repeater, krijg ik een glimlach. 'Het is goed meneer, als u maar tevreden bent.' 
Kortom: aanrader! Concurrerende prijs en topservice.

Marcel JongmansGoede uitleg, alles netjes aangelegd. Top service.

Ronald HaanappelAlleen maar lof. Vaklui die meedenken en bovendien qua prijs goed kunnen meekomen met de concurrentie.

Jan Herm Middag


Onze merken

Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeften heeft. Daarom werken wij met verschillende merken. Echter zijn al onze merken van hoogstaande kwaliteit. Bekijk het pdf. bestand voor meer informatie. 

Merken airco's


Ik heb interesse in een airco