Wij helpen je graag met de verduurzaming van je huis!

  • Gratis advies gesprek op locatie
  • Services op maat gemaakt
  • Gekwalificeerde / eigen installateurs
  • Binnen 4 weken starten met verduurzamen

Zonnepanelen


Zonne-energie is de juiste keuze voor wie geld op zijn of haar energierekening wil besparen én wil bijdragen aan een beter milieu. U wekt energie op door middel van dag- en zonlicht. Deze energie gebruikt u vervolgens in huis.

Het is een duurzame mogelijkheid om uw energiekosten te laten dalen. Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat uw woning in waarde stijgt, want een energiezuinige woning is immers aantrekkelijker voor kopers.

Wilt u uw woning verduurzamen? Daarvoor bent u bij Solar Services Hof van Twente aan het juiste adres!

Kosten besparing

Zonne-energie bespaart op je energierekening. 

Duurzame investering

Onze zonnepanelen zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Waardeverhoging huis

Zonnepanelen verhoogt de waarde van je huis. 

Milieuvriendelijk

Draag bij aan een milieuvriendelijke toekomst.

Solar Services
Hof van Twente


Uw toegewijde partner in duurzame energie. Wij zijn een gepassioneerd team van professionals met een gedeelde visie: het bevorderen van schone, groene energieoplossingen en het creëren van een duurzamere toekomst voor iedereen.

Advies gesprek aanvragen

Geen online advies door middel van Google Maps? Bij Solar Services Hof van Twente komt de adviseur geheel gratis op locatie om zo het beste advies te geven.

0 of 1000

Ik wil besparen op mijn energie kosten!

* Meer dan 500 klanten gingen u voor! 

Wat onze klanten zeggen


Ongevraagd, maar daarom zeker niet minder gewenst, wordt er door Solar Hof van Twente nog even nagedacht over het aanleggen van internet naar de schuur voor de panelen. Op de vraag van mij 'stuur nog een extra tikkie voor het werk en de repeater, krijg ik een glimlach. 'Het is goed meneer, als u maar tevreden bent.' Kortom: aanrader! Concurrerende prijs en topservice.

Marcel Jongmans



Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Nette montage, monteurs luisteren ook naar de wens van de klant. Komen afspraak na. Ook na het plaatsen goede service. Ik had de omvormer kapot na een jaar en werd direct opgepakt,en werd ook direct een nieuwe geplaatst, top bedrijf echt een aanrader. Vooral luc bedankt.

Margaretha Varwijk


Onze merken


Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeften heeft. Daarom werken wij met verschillende merken zodat wij iedereen in hun wensen kan voorzien. Echter zijn al onze merken van hoogstaande kwaliteit. 

Starten met verduurzamen?

Vraag een gratis advies gesprek aan op locatie.

Faq

Hoe veel zonnepanelen heb ik nodig op mijn dak?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig hebt, wordt beïnvloed door uw elektriciteitsverbruik en de mate van zonlicht die op uw woning valt. In de meeste gevallen zijn tussen de 10 en 20 zonnepanelen voldoende om te voorzien in de energiebehoefte van een huishouden. Het beste kunt u zich laten adviseren door één van onze adviseurs, deze komt gratis op locatie langs.

WAT IS DE TERUGVERDIENTIJD VAN ONZE ZONNEPANELEN?

De terugverdientijd van de zonnepanelen ligt tussen de 4 tot en met 6 jaar. De zonnepanelen gaan gemiddeld tussen de 25 a 30 jaar mee. Dus daarna is er nog 20 jaar over voor "groene stroom."

HOE WORDEN DE ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD?

Solar Services Hof van Twente monteert en installeert tot aan de meterkast. Alles wordt dus geregeld. De installatie en montage vindt vaak plaats binnen één dag. Tenzij er andere afspraken zijn gemaakt.

Hoe lang gaan de zonnepanelen mee?

Zonnepanelen gaan doorgaans 25 tot 30 jaar mee. Na deze periode stoppen ze niet direct, maar hun vermogen om zonlicht in elektriciteit om te zetten neemt geleidelijk af.