Warmtepompen

Laat uw water efficiënt op temperatuur komen door gebruik te maken van een warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Een warmtepomp doet dat heel efficiënt: van 1 kWh stroom maakt een warmtepomp 2 tot 5 kWh warmte. Met een warmtepompboiler beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. Warmtepompboilers gebruiken energie uit de ventilatielucht om zo op een efficiënte en duurzame manier water te verwarmen. Naast de energie uit de ventilatielucht gebruikt een warmtepompboiler elektrische energie uit het net voor de compressor. Zo kunt u water verwarmen zonder aardgas en in combinatie met pv-panelen met (deels) zelfopgewekte stroom.

Hoog rendement

Omdat een warmtepomp gebruikt maakt van gratis warmte uit de buitenlucht, kan met behulp van een beperkte hoeveelheid stroom een zeer hoog rendement worden gehaald.

Veiliger dan gas

Een warmtepomp is stukken veiliger dan een systeem dat op gas werkt. Bij de aanschaf van een nieuwe warmtepomp kies je dus ook voor extra veiligheid in je woning.

Subsidie regeling

Door het aanschaffen van een warmtepomp installatie kom je in aanmerking voor ISDE-subsidie, waardoor de gevraagde investering een stuk lager wordt.

Wat onze klanten zeggen


Ongevraagd, maar daarom zeker niet minder gewenst, wordt er door Solar Hof van Twente nog even nagedacht over het aanleggen van internet naar de schuur voor de panelen. Op de vraag van mij 'stuur nog een extra tikkie voor het werk en de repeater, krijg ik een glimlach. 'Het is goed meneer, als u maar tevreden bent.' 
Kortom: aanrader! Concurrerende prijs en topservice.

Marcel JongmansGoede uitleg, alles netjes aangelegd. Top service.

Ronald HaanappelAlleen maar lof. Vaklui die meedenken en bovendien qua prijs goed kunnen meekomen met de concurrentie.

Jan Herm Middag


Onze merken

Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeften heeft. Daarom werken wij met verschillende merken. Echter zijn al onze merken van hoogstaande kwaliteit. Bekijk het pdf. bestand voor meer informatie. 

Merken warmtepompen


Ik heb interesse in een warmtepomp