Verreiker huren? Particulier & Zakelijk.

Onze verreiker is zowel zakelijk als particulier te huur. Uiteraard staan wij ook klaar voor bouwbedrijven en andere zakelijke klanten. Voor verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Een zwaar object verplaatsen, een moeilijk bereikbare plek of werken op hoogte? Voor verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit zijn niet altijd even makkelijke, maar vaak wel noodzakelijke klussen. Want dat materiaal of object dat op zolder geplaatst moet worden en niet door het pand heen kan, dat wilt u natuurlijk wel veilig en heel boven hebben. Die grote hoeveelheid zonnepanelen die op een bedrijfspand geplaatst moeten worden, zijn veel sneller boven met behulp van een verreiker. Kortom: als iets groots/zwaars getild moet worden, dan biedt onze verreiker de oplossing. Wij verhuren onze verreiker (Manitou MRT 2550 ST4) altijd met machinist. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de besturing van de toch wel complexe machine en weet u zeker dat uw objecten veilig verplaatst worden.

Manitou
Veilig te werk gaan

Met onze verreiker is het mogelijk om veilig te werken op moeilijk te bereiken en/of hoge plekken.

Verreiker
Zware objecten verplaatsen

Een zwaar object verplaatsen is een stuk eenvoudiger met onze wendbare machine.

Manitou Verreiker
Vakkundige machinist

De verreiker wordt altijd verhuurd met een machinist. Zo weet u zeker dat het werk goed verricht wordt.

Wat onze klanten zeggen

Arjan Beld
Arjan Beld
2023-12-21
Topbedrijf
Mark Beusink
Mark Beusink
2023-11-10
Heldere communicatie, nette prijzen en vakkundig gemonteerd. Aanrader!
Danielle
Danielle
2023-10-22
Professioneel en net bedrijf, maar de service is echt bovenaards goed! Ontzettend behulpzaam en goed advies. Blij met onze zonnepanelen en warmtepomp.
Margaretha Varwijk
Margaretha Varwijk
2023-06-11
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.Nette montage, monteurs luisteren ook naar de wens van de klant. Komen afspraak na. Ook na het plaatsen goede service. Ik had de omvormer kapot na een jaar en werd direct opgepakt,en werd ook direct een nieuwe geplaatst, top bedrijf echt een aanrader. Vooral luc bedankt.
Caroline Kuijpers
Caroline Kuijpers
2023-03-17
Snelle service.. strakke afspraken.. gewoon top!
Mark Brouwer
Mark Brouwer
2022-12-07
Hier ook een tevreden klant van Solar service hof van Twente. Na vele offertes gehad te hebben van andere aanbieders toch gekozen voor Solar service hof van Twente. Onlangs 15 panelen laten plaatsen. Werken snel en netjes. Gezellig team👌🏼
Jelmer Vorselman
Jelmer Vorselman
2022-11-24
graag wil ik je laten weten wat het succes is van onze zonnepanelen en de warmtepomp. Je hebt bij ons, Lijsterweg 61 in Hengelo, eerst in 2020 zonnepanelen gelegd en vervolgens in 2021 de hybride warmtepomp geplaatst. De 12 zonnepanelen die we hebben doen nu 3 jaar hun werk. In 2020 was het 4.13 MWh, 2021 3.95 MWh en is 2022 4.46 MWh. Al met al hele nette scores, Maar nog boeiender zijn de afgelopen twee jaar 1 jaar met warmtepomp, en 1 jaar zonder warmtepomp. In 2021 gebruikten we -1032kWh en 1509 m3 gas. In 2022 gebruikten we 776 kwh en 362m3 gas Kortom, de winst is echt bizar goed verlopen. Erg tevreden met de warmtepomp. Jammer dat we een klein beetje stroom te kort komen, maar wellicht dat we daar nog wat aan gaan doen.
Mirjam van Dijk
Mirjam van Dijk
2022-11-10
Goede service. Duidelijke informatie. Reageren snel op vragen. Prettige medewerkers, zowel in het offertetraject als bij de installatie.

Ik heb interesse in het huren van een verreiker!