Verreiker verhuur

Onze verreiker is zowel zakelijk als particulier te huur. Uiteraard staan wij ook klaar voor bouwbedrijven en andere zakelijke klanten. Voor verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Een zwaar object verplaatsen, een moeilijk bereikbare plek of werken op hoogte? Voor verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Dit zijn niet altijd even makkelijke, maar vaak wel noodzakelijke klussen. Want dat materiaal of object dat op zolder geplaatst moet worden en niet door het pand heen kan, dat wilt u natuurlijk wel veilig en heel boven hebben. Die grote hoeveelheid zonnepanelen die op een bedrijfspand geplaatst moeten worden, zijn veel sneller boven met behulp van een verreiker. Kortom: als iets groots/zwaars getild moet worden, dan biedt onze verreiker de oplossing. Wij verhuren onze verreiker (Manitou MRT 2550 ST4) altijd met machinist. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de besturing van de toch wel complexe machine en weet u zeker dat uw objecten veilig verplaatst worden.

Manitou
Veilig te werk gaan

Met onze verreiker is het mogelijk om veilig te werken op moeilijk te bereiken en/of hoge plekken.

Verreiker
Zware objecten verplaatsen

Een zwaar object verplaatsen is een stuk eenvoudiger met onze wendbare machine.

Manitou Verreiker
Vakkundige machinist

De verreiker wordt altijd verhuurd met een machinist. Zo weet u zeker dat het werk goed verricht wordt.

Wat onze klanten zeggen


Ongevraagd, maar daarom zeker niet minder gewenst, wordt er door Solar Hof van Twente nog even nagedacht over het aanleggen van internet naar de schuur voor de panelen. Op de vraag van mij 'stuur nog een extra tikkie voor het werk en de repeater, krijg ik een glimlach. 'Het is goed meneer, als u maar tevreden bent.' 
Kortom: aanrader! Concurrerende prijs en topservice

Marcel JongmansGoede uitleg, alles netjes aangelegd. Top service.

Ronald HaanappelAlleen maar lof. Vaklui die meedenken en bovendien qua prijs goed kunnen meekomen met de concurrentie.

Jan Herm Middag


Ik heb interesse in het huren van een verreiker!