Zonnepanelen kopen inclusief installatie? Onze adviseurs helpen je graag. 

  • Gratis advies gesprek op locatie
  • Services op maat gemaakt
  • Gekwalificeerde installateurs
  • Snelle installatie

Zonnepanelen Enter


Zonnepanelen laten installeren in Enter is een uitstekende keuze voor iedereen die wil besparen op de energierekening en wil bijdragen aan een beter milieu. U wekt energie op met dag- en zonlicht, die u vervolgens in huis gebruikt.

Het is een duurzame manier om uw energiekosten te verlagen. Bovendien zorgen zonnepanelen ervoor dat uw woning in Enter in waarde stijgt. Een energiezuinige woning is immers aantrekkelijker voor kopers.

Bent u op zoek naar manieren om uw woning in Enter te verduurzamen? Dan bent u bij Solar Services Hof van Twente aan het juiste adres!

Kosten besparing

Met zonne-energie bespaart u op uw energierekening. 

Duurzame investering

Onze zonnepanelen zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Waardeverhoging huis

Zonnepanelen verhoogt de waarde van uw huis. 

Milieuvriendelijk

Draag bij aan een milieuvriendelijke toekomst.

Het installeren van zonnepanelen in Enter door Solar Services Hof van Twente


Bij Solar Services Hof van Twente kunt u zonnepanelen laten installeren in Enter. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing! Wij zijn uw betrouwbare partner in duurzame energie.

Offerte aanvragen

0 of 1000

Ik wil besparen op mijn energie kosten!

* Meer dan 500 klanten gingen u voor! 

Wat onze klanten zeggen

Arjan Beld
Arjan Beld
2023-12-21
Topbedrijf
Mark Beusink
Mark Beusink
2023-11-10
Heldere communicatie, nette prijzen en vakkundig gemonteerd. Aanrader!
Danielle
Danielle
2023-10-22
Professioneel en net bedrijf, maar de service is echt bovenaards goed! Ontzettend behulpzaam en goed advies. Blij met onze zonnepanelen en warmtepomp.
Margaretha Varwijk
Margaretha Varwijk
2023-06-11
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.Nette montage, monteurs luisteren ook naar de wens van de klant. Komen afspraak na. Ook na het plaatsen goede service. Ik had de omvormer kapot na een jaar en werd direct opgepakt,en werd ook direct een nieuwe geplaatst, top bedrijf echt een aanrader. Vooral luc bedankt.
Caroline Kuijpers
Caroline Kuijpers
2023-03-17
Snelle service.. strakke afspraken.. gewoon top!
Mark Brouwer
Mark Brouwer
2022-12-07
Hier ook een tevreden klant van Solar service hof van Twente. Na vele offertes gehad te hebben van andere aanbieders toch gekozen voor Solar service hof van Twente. Onlangs 15 panelen laten plaatsen. Werken snel en netjes. Gezellig team👌🏼
Jelmer Vorselman
Jelmer Vorselman
2022-11-24
graag wil ik je laten weten wat het succes is van onze zonnepanelen en de warmtepomp. Je hebt bij ons, Lijsterweg 61 in Hengelo, eerst in 2020 zonnepanelen gelegd en vervolgens in 2021 de hybride warmtepomp geplaatst. De 12 zonnepanelen die we hebben doen nu 3 jaar hun werk. In 2020 was het 4.13 MWh, 2021 3.95 MWh en is 2022 4.46 MWh. Al met al hele nette scores, Maar nog boeiender zijn de afgelopen twee jaar 1 jaar met warmtepomp, en 1 jaar zonder warmtepomp. In 2021 gebruikten we -1032kWh en 1509 m3 gas. In 2022 gebruikten we 776 kwh en 362m3 gas Kortom, de winst is echt bizar goed verlopen. Erg tevreden met de warmtepomp. Jammer dat we een klein beetje stroom te kort komen, maar wellicht dat we daar nog wat aan gaan doen.
Mirjam van Dijk
Mirjam van Dijk
2022-11-10
Goede service. Duidelijke informatie. Reageren snel op vragen. Prettige medewerkers, zowel in het offertetraject als bij de installatie.

Onze merken


Wij begrijpen dat elke klant andere wensen en behoeften heeft. Daarom werken wij met verschillende merken zodat wij iedereen in hun wensen kan voorzien. Echter zijn al onze merken van hoogstaande kwaliteit. 

Starten met verduurzamen?

Vraag een gratis advies gesprek aan op locatie.

Faq

Hoe veel zonnepanelen heb ik nodig op mijn dak?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig hebt, wordt beïnvloed door uw elektriciteitsverbruik en de mate van zonlicht die op uw woning valt. In de meeste gevallen zijn tussen de 10 en 20 zonnepanelen voldoende om te voorzien in de energiebehoefte van een huishouden. Het beste kunt u zich laten adviseren door één van onze adviseurs, deze komt gratis op locatie langs.

WAT IS DE TERUGVERDIENTIJD VAN ONZE ZONNEPANELEN?

De terugverdientijd van de zonnepanelen ligt tussen de 4 tot en met 6 jaar. De zonnepanelen gaan gemiddeld tussen de 25 a 30 jaar mee. Dus daarna is er nog 20 jaar over voor "groene stroom."

HOE WORDEN DE ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD?

Solar Services Hof van Twente monteert en installeert alles zelf. Alles wordt dus geregeld. De installatie en montage vindt vaak plaats binnen één dag. Tenzij er andere afspraken zijn gemaakt.

Hoe lang gaan de zonnepanelen mee?

Zonnepanelen gaan doorgaans 25 tot 30 jaar mee. Na deze periode stoppen ze niet direct, maar hun vermogen om zonlicht in elektriciteit om te zetten neemt geleidelijk af.