Q-Cells Zonnepanelen2019-04-02T09:45:52+00:00

Q-CELLS   ZONNEPANELEN

Deze nieuwe Q.PEAK DUO-G5 is een Full Black monokristallijn zonnepaneel van 315 Wp en met een rendement van 19,9%. Dit zonnepaneel biedt een hogere opbrengst op kleine oppervlakken, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO Technology met bijzonder hoger prestaties op een gering oppervlak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het 6-Busbar-design op halfformaat-cellen, in combinatie met met de modernste schakeltechniek voor uitstekende prestaties onder reëel omstandigheden – ook bij lage stralingsintensiteit en op heldere, warme zomerdagen. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van uw woning of bedrijfspand.

De voordelen van de Q Cells Q.PEAK DUO-G5:

  • Q.ANTUM celtechnologie: Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiënte tot en met 19,9%
  • Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden: Optimaal rendement als gevolg van uitstekend weinig-licht en temperatuurgedrag.
  • Voortdurende hoge prestatie: Lange termijn rendement beveiliging door Power optimalisatie, Anti LID Technologie, Anti PID Technologie, Hot-Spot Protect en Traceable Quality Tra.Q™.
  • Geschikt voor extreme weersomstandigheden: Frame van high-tech aluminium legering, gecertificeerd voor hoge sneeuw- (5400Pa) en windlasten (4000Pa).
  • Investeringszekerheid: 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie.
  • Zeer moderne technologie: Q.ANTUM DUO combineert actuele half-cel technologie en innovatieve bekabeling met de bewezen Q.ANTUM Technology.

Over Hanwha Q Cells

Q Cells, een grote speler op de markt van zonnepanelen, is onderdeel van de Hanwha Group en is een Duitse producent van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van Hanwha Q Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

Neem Contact Op
Neem Contact Op